VERDENS BESTE TEER!

Vi har fått inn teene til Danmarks eldste og største tehus Østerlandsk!

Østerlandsk THEHUS går helt tilbake til 1889, og har siden den gang solgt kaffe og te til Københavnerne og etterhvert til resten av verden, nå også til oss på Lillehammer! Bor du ikke på Lillehammer, så kan du så klart bestille teene i vår nye nettbutikk.

Dette er økologisk kvalitetste i de fineste metallbokser som pynter opp på kjøkkenbenken.

Lakristeen har rukket å bli en bestselger på få uker; dette er urtete med ekte, økologisk lakrisrot i tillegg til chili, stjerneanis, anisfrø, appelsinskall og kanel. En grunn til populariteten er at den tar bort alt søtsug på kvelden! Hurra!

Alle teene kan selvsagt prøves og luktes på i kafeen. Super vertinnegave og gave til deg selv. Kr 199,-pr boks med 125 gram te. Finnes også i mindre bokser med teposer til 109,-